Nå kan du dele matopplevelsene dine på Recipescroll med nye kommentarer!

May 4, 2023 (1y ago)

Introduksjon av kommentarer på Recipescroll: En ny måte å koble seg sammen og dele på

Spennende nyheter! Vi er glade for å kunngjøre den nyeste funksjonen som kommer til Recipescroll - kommentarer! Nå kan du dele tankene dine, spørsmålene dine og ideene dine direkte på dine favorittoppskrifter.

En plattform for å koble seg sammen

Med tillegg av kommentarer, gjør vi det enklere enn noen gang å koble seg sammen med med matelskere og dele dine kulinariske erfaringer. Enten du ønsker å gi tilbakemelding på en oppskrift, be om avklaring på et trinn eller bare ønsker å skryte av hvor deilig en rett ble, gir kommentarer den perfekte plattformen for å dele dine tanker.

En intuitiv og brukervennlig kommentarfelt

Vi vet at brukerne våre er lidenskapelige om matlaging og alltid ser etter nye måter å koble seg til med andre matelskere. Derfor har vi sørget for at kommentarfeltet vårt er intuitivt, brukervennlig og designet for å fremme et positivt og engasjerende fellesskap.

Selvfølgelig forstår vi at alle har sine egne unike smaker og meninger, og at ikke alle vil være enige om hva som gjør en perfekt rett. Derfor har vi sørget for at vår kommentarfeltet er åpen og tilgjengelig for alle brukere, uavhengig av deres matlagingsopplevelse eller bakgrunn. Vi har også gjort det enkelt for brukerne å flagge eventuelle upassende eller støtende kommentarer, slik at vi kan opprettholde et trygt og støttende miljø for alle.

Fremtiden for kommentarer på Recipescroll

I denne første utgaven vil kommentarer være begrenset til tekstbaserte innlegg. Men dette er bare starten på vår kommentarer-reise. Snart vil vi introdusere muligheten for å svare på kommentarer, og også muligheten til å nevne andre brukere i kommentarer. Dette vil åpne for enda mer engasjerende og dynamiske samtaler på plattformen vår.

På Recipescroll er vi opptatt av å gi brukerne våre den beste mulige opplevelsen, og vi tror at tillegg av kommentarer vil hjelpe oss å gjøre nettopp det. Vi kan ikke vente med å se samtalene som denne funksjonen vil utløse, og vi gleder oss til å se hvordan fellesskapet vårt vil bruke kommentarfeltet til å dele sin lidenskap for matlaging og koble seg til med andre matelskere.

Så hva venter du på? Oppdater Recipescroll-appen din i dag og begynn å dele tankene og ideene dine på dine favorittoppskrifter!